Több százezer elégedett ügyfél

A Zuty együttműködik Ted Davisszel

Szereti a természetet és csodálja Föld bolygónk gyönyörű helyeit? Akkor minden bizonnyal érdekelni fogja a Ted Davisszel folytatott együttműködésünk. A legérdekesebb képei alapján számok szerinti kifestő témákat készítettük. Csatlakozzon hozzánk a kalandban!


Ki az a Ted Davis?

Ted Davis amerikai fotós, aki a New York állambeli Adirondack-hegység érintetlen és vadregényes vidékén született és nőtt fel. A természet mélyen a lelkébe ivódott, és már gyermekkorától kezdve otthon érezte magát ott. Ideje nagy részét az erdőben töltötte. Nyáron kempingezett, télen a sípályákon síelt. 

Később a családja a Maine állam déli részén fekvő Cape Porpoise halászfaluba költözött, ahol a hegyi túrákat vízi szórakozásra cserélte - az úszástól kezdve a kajakozásig mindent szeretett. A bájos kikötőfalu végül olyan fő inspirációjává vált, amely mindig jelen van a munkáiban.

A fotózás a New Hampshire-i Philips Exeter Akadémián keltette fel az érdeklődését. Ekkor iratkozott be fotótanfolyamra, és apja Nikonjával a kezében kezdte felfedezni a körülötte lévő világot. Minden héten sok órát szentelt új szenvedélyének. Lelkiismeretesen teljesítette az iskolai feladatokat, kísérletezett és kereste önmagát. 

Ted Davis a mai napig nem tudja megmondani, mi az, ami annyira lenyűgözi őt a fényképezésben. Talán a pillanat mulandósága és törékenysége az, amit művészetével a fényképezőgép lencséjén keresztül megörökít? Új hobbija serdülőkorában a háttérbe szorult, hogy aztán a felnőttkor küszöbén újra felfedezze. 

Ekkor egy európai körút során elvarázsolták Róma, München és Dubrovnik lenyűgöző műemlékei. Ugyanakkor Dél-Franciaország romantikus jellege is elvarázsolta. Miután hazatért az Államokba, egyre mélyebbre és mélyebbre merült a hobbijába. Bár még mindig ügyvédként dolgozott, idővel rájött, hogy a fotózás és az utazás az, ami igazán kielégíti. 

Milyen Ted Davis munkássága?

Most már valószínűleg Ön is kitalálja, hogy mi jellemző Ted Davis fotóira. A szabadság, a kaland, a lélegzetelállító pillanatok és a vad természet, valamint a gyönyörű látnivalók és a történelem. Ted Davis gazdag portfólióval rendelkezik, amely mindenki számára attraktív, akinek kalandvágyó vagy romantikus szíve van.

Főként az Egyesült Államokban, Hawaiin és más gyönyörű helyeken tett utazásai során készíti fotóit. Legszívesebben a természetet örökíti meg. Akár a gyönyörű naplementét fotózza a hawaii tengerparton, akár a kanyonon keresztül rohanó vad és zabolátlan folyót, Ted Davis azt reméli, hogy a pillanat erejét közvetíti, és felkelti a szenvedélyt mindenkiben, aki munkáját szemléli.

Ted Davisszel együttműködve az ő fotói alapján készítettünk el számos témát. Hiszünk benne, hogy Önt is ugyanolyan boldoggá teszik, mint minket! Vigasztalódjon velük bonyolult korunkban, amikor nem sokat utazhatunk. Élvezze az új helyszínek felfedezésének felejthetetlen élményét közvetlenül a nappalijában. Vessünk most egy pillantást az általunk készített témákra.

Ted Davis a Zuty-n

A sziklák mentén, Cliffs of Moher Írország

Utazzon Írországba Ted Davisszel! Az Along the Cliffs című festmény Írország egyik legszebb helyét, a Cliffs of Mohert örökíti meg. Évente egymillió látogató érkezik ide. Ha szereti a büszke szikláknak nekicsapódó, zabolátlan tenger látványát, akkor ez a festmény nem hiányozhat a gyűjteményéből. Ráadásul a tenger kék színe megnyugtató, így a motívum festése közben nyugodtan pihenhet is.

Tó a hegyek alatt

A Tengerszem c. kép festésekor az olasz Dolomitokba utazik. A kép legmeghatározóbb részei e népszerű hegyvonulat hegycsúcsai. Alattuk zöld erdő és egy gyönyörű türkizkék tengerszem terül el. Érezze otthonában a friss hegyi levegőt! A festmény többnyire kék és zöld árnyalatai pompásan kiegészítik egymást, és együtt harmonikus kompozíciót alkotnak. Ha lelkes túrázó, ez a motívum garantáltan elnyeri a tetszését.


Fákkal körülvett út

Szeret a fák társaságában lenni, hallgatni a madarak énekét, és hagyni, hogy magával ragadja az a kellemes, gondtalan érzés, amit csak az erdőben érezhet? Fogjon ecsetet a kezébe, és induljon el egy utazásra az Út fasorral c. festménnyel. Zöld fák és bokrok göcsörtös ágai szegélyezik. Mit gondol, hová vezetnek majd a léptei? A téma tele van pihentető zölddel, ugyanakkor rengeteg kérdést is felvet, így soha nem fogja megunni a látványát.  


Fagyos táj és folyó

Fagyos, jeges táj, ez az igazi, zabolátlan vadon. Hideg széllökések és gyönyörű kilátás a környékre, sehol egy lélek. Így lehetne jellemezni Európa egyik legészakibb régióját, Izlandot, ahol Ted Davis ezt a fényképet készítette. Látványa a jégből készült Kristálybarlang bejáratán keresztül nyílik. Jöjjön, fedezze fel a megközelíthetetlen gleccsert és a gyönyörű eget. Most valódi vásznon örökítheti meg ezt a lenyűgöző fényképet.


Napkelte a tengerparton

A Napkelte a parton c. kép a víz fölött felkelő napot ábrázolja. A napnak ez a része az egyik legvarázslatosabb. Hallgasson bele, ahogy a természet lassan életre kel. És hagyja, hogy az ébredő nap narancssárga színei feldobják a napját.  


Váljon Önből is művész a számok szerinti festésnek köszönhetően!

A számok szerinti festés technikája nagyon egyszerű. Ennek köszönhetően motívumainkkal bárki elbír. A képeket többféle nehézségi szinten kínáljuk. Így könnyen választhat témát akár egy gyermek, akár egy felnőtt, akár egy idősebb személy számára, akinek már nincs annyi erő a kezében. Ezenkívül minden tőlünk érkező szállítmányhoz kap egy ingyen nagyítót, így még akkor is könnyedén megbirkózhat a kisebb részletekkel, ha a szeme már nem szolgál olyan jól, mint korábban.

Hogyan működnek a számok szerinti festmények? Minden motívumot úgy nyomtatunk a vászonra, hogy az sok kis panelre oszlik. Minden kis mező számozott, és a számokhoz egy-egy adott szín tartozik. A számoknak megfelelően fokozatosan kiszínezi a képet. Amint láthatja, valójában úgy működik, mint egy kifestőkönyv. Csak éppen nagyobb formátumban. Úgy fog festeni, mint egy profi! 

TIPP: Szeretne többet megtudni a számok szerinti kifestés technikájáról? Olvassa el a Hogyan kezdjünk el festeni c. cikkünket. Ebben nem csupán elméleti információkat találsz, hanem egy oktatóvideót is, amely bemutatja, hogyan néz ki a festés a gyakorlatban.

Leonardo da Vinci hasonló technikával tanította tanítványait a festészet mesterségére. Nem gond tehát a nulláról kezdeni, még akkor sem, ha még soha nem fogott még ecsetet a kezében. Csatlakozzon hozzánk! Meglátja, hogy a számok szerinti festés izgalmas világa szó szerint magával ragadja majd. 

Ne felejtse el, hogy bár festményeinkkel érdekes festési technikákat próbálhat ki, és tanulhat valami újat, a számok szerinti kifestés elsősorban a kikapcsolódásról szól. Úgy gondoljon rá, mint pihenésre és kikapcsolódásra. Soha ne nehezteljen saját magéra, ha véletlenül túlhúzza a színt a vonalon. Megszáradásukat követően akrilfestékeinket amúgy is át lehet festeni. Tehát no stressz! 

5 ok, amiért érdemes kipróbálnia a számok szerinti kifestést.

Akár úgy döntesz, hogy saját magának vesz egy festményt, akár ajándékba adod azt, biztosan felteszi magának a kérdést, hogy mit kap majd ezért cserébe? Egy festmény szép dekoráció, de vajon tényleg megéri a vele járó munkát? Határozottan igen! Íme 5 ok, amiért:

  • Megfeledkezik a gondokról. Ted Davis világa tele van gyönyörű természettel, színekkel és energiával. Bár valójában egy statikus kép, szó szerint lüktet az élettől. Az ember az ő szemével látja a világot, és elmerül a kalandok világában. A gondok eszébe sem jutnak majd. 
  • Enyhíti a stresszt. A tudósok kimutatták, hogy a kreatív tevékenységek segítenek a stressz enyhítésében. Ugyanakkor hosszú távon erősítik a szervezet negatív hatásokkal szembeni ellenálló képességét. Gyönyörűen ellazul és kikapcsolódik. Vegyen tehát minden este ecsetet a kezedbe, és meglátja majd, mennyivel ellenállóbbá válik. 
  • Szerezzen örömet saját magának. Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy csomagoljon, elutazzon az ismeretlenbe, és ismeretlen tájakat fedezzen fel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem vonz minket. A festményeknek köszönhetően olyan helyekre juthat el, amelyekről álmodni sem mert. Ráadásul erről az élményéről más soha nem kell lemondania. Akárhányszor ránéz a falon lévő képre, mindig visszatérhet a kedvenc helyszínére. 
  • Edzi a finom motorikus készségeket. Ez különösen fontos az alábbi esetekben: A finommotorikus tevékenység olyan az agyunk számára, mint egy jó masszázs. Ugyanakkor javítja a mozgáskoordinációt, és erősíti az ujjak és a kéz izmait is. 
  • Erősíti az önbizalmat. Ha a festmény elkészült, büszke leszel arra, amit elért. Bár kellemes tevékenységről van szó, ez mégis egy olyan munka, amelynek a szeretetét és saját maga egy darabját szenteli. Hát még amikor a partnere vagy a barátai észreveszik, hogy milyen ügyes is valójában! Képzelje el azt a nagyszerű érzést, amikor kijelentheti: Ezt én festettem. 

A számok szerinti kifestést a Zutyn szerezheti be?

Mi vagyunk Európa legnagyobb szám szerinti kifestő gyártója. Több százezer ügyfelet tettünk boldoggá. A legtöbben visszatérnek hozzánk, és további motívumokat rendelnek. Ezért hoztuk létre az Önök, új ügyfeleink számára a Zuty klubot. Regisztráljon be és vásároljon az ügyfélszámlájára.

Minden vásárlása ehhez a számlához kerül hozzáadásra. És ha elér egy bizonyos küszöböt, életed végéig százalékos kedvezményt kap. A kedvezmények a következők:

  • 2% kedvezmény közvetlenül a beregisztrálást követően
  • 4 000 CZK feletti vásárlások összértéke - 3% kedvezmény,
  • 9 000 CZK feletti vásárlások összértéke - 4% kedvezmény,
  • 14 000 CZK feletti vásárlások összértéke 6% kedvezmény.

Webáruházunkban több mint 5000 téma található meg. Ted Davis mellett más független művészek festményei, valamint a múlt híres mestereinek reprodukciói is megtalálhatók. Tájak, állatok, autó-motor, ételek, hírességek és sok más témakörben kínáljuk motívumainkat. Szívesen készítünk elő képet az Ön saját fényképe alapján is. 

A megrendelt képhez mellékeljük a felakasztáshoz szükséges kampókat, a profi akrilfestékeket és a nejlon ecseteket is. A csomagot gyönyörű díszdobozban kapja meg tőlünk. Ha ajándékként rendelte meg, akkor úgy adhatja át, ahogyan megkapta.

Minden 990 CZK feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást kínálunk. Garantáljuk a minőséget, ha nem elégedett a végső motívummal, visszatérítjük a pénzét.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdése lenne, szívesen válaszolunk rá. Telefonszámunk: 555 333 579. Minden hétköznap 8:00 és 16:00 között állunk rendelkezésre. Ha az időpont nem felel meg Önnek, kérjük, írjon nekünk e-mailt a info@zuty.cz címre, és mi válaszolunk, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon. 

Ugyanakkor javasoljuk, hogy olvassa el a Tanácsadó rovatunkat. Rengeteg útmutatót és tanácsadót talál, amelyek az elejétől a végéig végigvezetik a vásárláson, és tanácsokat adnak arra, hogyan élvezheti ki maradéktalanul a festést.