Több százezer elégedett ügyfél

Fedezze fel Sue Ellen Brown művész aranyos motívumait

A számok szerinti kifestésnek köszönhetően úgy alkothat, mint egy profi művész. Fedezze fel a folyamatosan készülő új, izgalmas témákat. Ezúttal a Sue Ellen Brown motívumai alapján készült számok szerinti kifestőket szeretnénk bemutatni. Rajong a fantasyért és az állatvilágért? El lesz ragadtatva!

Rendszeres előfizetője a számok szerinti kifestőknek, vagy most jár nálunk először? Akkor nem szabad kihagyni az amerikai festőnő bájos festményeit. 

Sok független művésszel dolgozunk együtt, és mivel mindig igyekszünk új témákat kínálni, bemutatjuk Sue Ellen Brownt.



Kicsoda Sue Ellen Brown?

Sue Ellen Brown texasi származású festőművész. 1954-ben született. Fiatal korától kezdve minden szabadidejét rajzolással és festéssel töltötte. Főleg olyan híres szerzők fantasy műveiből és meséiből merített ihletet, mint J. R. R. R. R. Tolkien, C. S. Lewis vagy Hans Christian Andersen. A mágia és a természetfeletti világ nyújtotta inspiráció még most is érezhető a munkáiban. És éppen az teszi őket egyedivé.

Sue Ellen Brown a Texasi Egyetemen tanult formatervezést. Ezt követően több helyen is dolgozott, mindig illusztrátorként vagy formatervezőként. 1986 óta azonban szabadúszó festőként és illusztrátorként dolgozik. Saját munkái mellett portrékat is készít megrendelésre. 

Kedvenc technikái közé tartozik az olajfestés és az akrilfestés. Munkái számos kiállításon szerepeltek az Egyesült Államok déli részén. Gazdag fantáziájának köszönhetően magazinok és gyermek- és felnőttkönyvek illusztrátorként szerzett magának nevet. Természetesen olyan óriásokkal is dolgozott már együtt, mint a McDonald's és a Pepsi.  

Sue Ellen Brown festményei

Sue Ellen Brown festményei játékosak és aranyosak. Talál közöttük valódi állatokat és a mesék birodalmából származó lényeket is. De szinte mindig valószínűtlen helyzetekben és varázslatos tájakon. Sue Ellen Brownt minden olyan gyerek és felnőtt szereti, akiknek nincs fantázia híján. Nagyszerű ajándék lehet a fantasy műfaj, a mesék és az állatvilág minden kedvelőjének. 

Válogatás Sue Ellen Brown festményeiből a Zuty oldalon

Tartson velünk egy kalandos utazásra Sue Ellen Brown fantáziavilágába. A legszebb témákból készítettünk Önnek válogatást. Ezeken saját magad, vagy akár a gyerekeivel együtt festheti ki. Egy másik lehetőség, hogy örömet szerezzen velük valakinek, akit szeret. Lépjen ki a mindennapok szürkeségéből, és válasszon egy olyan képet, amely megragadja a fantáziáját.

Bagoly és macska páva alakú hajón

A festményen egy bagollyal és egy macskával indulunk holdfényes hajókázásra. És nem lovagolunk máson, csak egy páván. Sue Ellen Brown munkásságát álomképszerű látásmód jellemzi. A festmény nyugtató aurával rendelkezik. Ideális a hálószobába. Hagyja, hogy a bagoly dala és a tenger morajlása álomba ringassa.

Sárkány ábécé

Az aranyos kis „d” alakú sárkány az egyik az egész készletből. Sue Ellen Brown egy teljes sárkányforma ábécét készített. Például összeállíthatja gyermeke teljes nevét, a képeket pedig felakaszthatja a szobájában. Vagy fesse ki a saját keresztnevét vagy az egész családja vezetéknevét. Soha nincs későn a játékos témákhoz! Hozzon vidám és színes elemet otthonába.


Hópelyhekkel zsonglőrködő kismackó

Ki ne szeretné a jegesmedvéket. Ha Önt is elvarázsolta a fagyos tájak e szőrös lénye, akkor otthon sem kell lemondania róla. A hópelyhekkel zsonglőrködő mackó egy másik olyan bájos motívum Sue Ellen Browntól, amely garantáltan örömet okoz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Tökéletesen illeszkedik a belső térbe, akár a nappaliban, akár a hálószobában akasztja fel. Elég egy pillantás, és máris elfelejti a rossz kedvét.


Kisegér a ház előtt

A kisegerek számos mesében szerepelnek. Ravaszak, és mindig megtalálják a módját, hogy túljárjanak mások eszén. Ugyanakkor észrevétlenek, és jól rejtőznek. Egérke asszonyság, aki egy kisbabát hordoz a kosarában, mindenkit boldoggá tesz, aki szereti az állatokat. Ez az aranyos motívum mind festés közben, mind azután, hogy otthonában a falra akasztotta, boldoggá teszi. 


Szárnyas őrző oroszlán

A mitológiában és a mesékben az oroszlán a nemességet, az erényt, a bátorságot és az erőt jelképezi. Ezért találkozhatunk vele gyakran nemesi családok címerállataként. Az oroszlánt jól ismerjük a Narnia krónikáiból, amelyek még ma is inspirálják Sue Ellen Brownt. 

Az őrzőként fellépő szárnyas oroszlán erős energiával rendelkező motívum. Bátor és büszke lesz tőle. Az inspiráló motívum a család minden tagjának örömet okoz majd. 


Zöld plüss nyúl

A zöld plüss nyuszi már az otthona felé ugrál! Szereti a színeket, és szeretné szórakoztató és vidám motívummal feldobni az otthonát? Rendeljen tőlünk egy plüssnyulat. Még egészen kicsi gyerekek is kifesthetik. Motiválja őket a fejlődésben és bátorítsa a kreativitásukat ezzel a szép Sue Ellen Brown motívummal. 


Váljon Ön is művésszé a számok szerinti kifestés segítségével.

A számok szerinti kifestéssel pihenni és szórakozni fog. Ugyanakkor felfedezheti az Önben szunnyadó művészt, akiről nem is tudott.

A számok szerint kifestett képek egyszerű technikával készülnek. Ez olyan egyszerű, hogy még az is megbirkózik vele, akinek eddig nincs sok festési tapasztalata. Hogyan működik mindez? Ön egy kiváló minőségű vászonra nyomtatott motívumot kap tőlünk. A motívum sok kis felületre tagolódik. Ezek számozottak. És minden számhoz egy adott szín tartozik.

A számoknak megfelelően színezze ki az egyes mezőket. Ekkor lassan létrejön a keze alatt egy kép, amit azután oda akaszthat fel, ahol a legnagyobb örömet okozza. Vagy a szeretteinek ajándékozhatja. Csak Önön múlik, hogyan dönt. Olvassa el a Hogyan kezdjünk el festeni című cikket. Ebben egy rövid oktatóvideót is talál, amely megmutatja, hogyan fogjon hozzá.

A számok szerinti kifestés technikáját bárki elsajátíthatja. Még a kisgyermekek vagy a rosszul látó és a kezeikben kevesebb érzékkel rendelkező idősek is képesek rá. A képeket ugyanis többféle nehézségi szintnek megfelelően készítjük elő. A nehézségi szintek közötti különbségekről a Tanácsadó rovat c. cikkünkben olvashat. Javasoljuk, hogy könnyebb szintről induljon el, de csak Önön múlik, hogy mit mer bevállalni.

Ne feledje, hogy a számok szerinti kifestés elsősorban szórakozásra szolgál. És bár megtanulja a festési technikát és a színekkel végzett munkát, ez elsősorban a pihenésről és a kikapcsolódásról szól.

Miért érdemes kipróbálnia a számok szerinti kifestést?

  • Megfeledkezik a stresszről. A mindennapi kötelezettségekről, a munkáról, az iskoláról, a családról való gondoskodásról. Szeretjük ezeket, de néha már túl sok a teher. A számok szerinti kifestés segít elfelejteni mindezen terheket. Amikor a mezők kifestésére koncentrál, minden más háttérbe szorul.
  • Enyhíti a stresszt. Mivel a festés más gondolatokhoz vezet, meglátja, hogy megszabadul a stressztől is. Nagyon negatív hatással van az egészségünkre, ezért érdemes küzdeni ellene. Tudományos vizsgálatok is megerősítették, hogy a rendszeres kreatív tevékenység csökkenti a stresszhormonok mennyiségét, és ellenállóbbá teszi a szervezetet. 
  • Szerezzen örömet saját magának. Lassan majd meglátja, amit egy gyönyörű műalkotás jön létre a kezei alatt. Képzelje csak el az izgalmat és a nagyszerű érzést, amikor befejezi a képet. 
  • Gyönyörű dekorációra tesz szert otthonába. Mindannyian szép és kényelmes otthont szeretnénk. A festmény pedig az egyik legszebb dekoráció. Sajnos ezek általában drágák. De nem a webáruházunkban kaphatókat. Büszkék vagyunk a megfizethető áron biztosított minőségre. 
  • Gyakorolja a finommotorikus készségeket. Ecsettel, festékkel és vászonnal dolgozni nem könnyű. Ez egyfajta kis konditerem a motorikus készségek és a koordináció számára. Ezért a számok szerinti kifestés különösen jól használható kisgyermekek és idősek esetén.
  • Erősíti az önbizalmat. Nincs jobb érzés, mint az, ami egy jól végzett munka után önti el az embert. Meglátja, hogy mindenki dicsérni fogja a festményét, és azonnal jobban fogja érezni magát. Van is miért! Dolgozzon az önbizalmán Sue Ellen Brown játékos témáival. 

Miért érdemes a Zuty-tól vásárolni

Mi vagyunk Európa legnagyobb szám szerinti kifestő készlet gyártója. Mindent közvetlenül az Európai Unióban gyártunk, és büszkék vagyunk a kiváló minőségre, amelyet képviselünk. Több százezer elégedett ügyfelet szolgálunk ki, és szeretnénk, ha Ön lenne a következő. Sokan visszatérnek hozzánk, és további új témákat rendelnek.

A csomagban a téma mellett professzionális akrilfestékeket és nejlon ecseteket, valamint kampókat is kap a kép felakasztásához. Mindent egy gyönyörű díszdobozban küldünk el Önnek. Ha a festés befejezése előtt kifogyna a festék, szívesen küldünk Önnek ingyenesen újat. Ezen kívül minden 1.100 CZK feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást kínálunk.

Nálunk valóban rengeteg témát talál. Ha szeretne még több Sue Ellen Brown festményt hozzáadni a gyűjteményéhez, nem gond. Különböző tematikus kategóriák gazdag választékát állítottuk össze. Minden korosztályból és mindenféle hobbiból választhatnak mind a nők, mind a férfiak. Itt több mint 2500 eredeti motívumot talál. Mindegyiket mi magunk tervezzük és gyártjuk. A végterméket 100%-ban mi ellenőrizzük, és garantáljuk a minőséget.

Folyamatosan készülünk kedvezményekkel az Ön számára. Különböző szezonális kiárusításokkal és különleges ajánlatokkal találkozhat. Természetesen a Zuty klub hűségprogram keretében mennyiségi kedvezmények is igénybe vehetők. Vásárlásai összeadódnak, és ha elér egy bizonyos küszöböt, egész életre szóló százalékos kedvezményt kap. A kedvezmények a következők:

  • 2% kedvezmény közvetlenül a beregisztrálást követően
  • 4 000 CZK feletti vásárlások összértéke - 3% kedvezmény,
  • 9 000 CZK feletti vásárlások összértéke - 4% kedvezmény,
  • 14 000 CZK feletti vásárlások összértéke 6% kedvezmény.

Nálunk vásárolni biztonságos. Védjük érzékeny adatait, és soha nem élnénk vissza velük. Ezenkívül a böngésző és a szerver között minden fizetési információ titkosítva van, így semmilyen harmadik fél nem férhet hozzá. 

Segítőkész ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Ha bármilyen tanácsra van szüksége, szívesen fogadjuk megkeresését. Büszkék vagyunk a vásárlás során és után nyújtott kiváló szolgáltatásainkra. Javasoljuk a Tanácsadó rovatunkat, ahol számos hasznos útmutatót és videót teszünk közzé. Segítenek Önnek mind választani, mind alkotni.