Több százezer elégedett ügyfél

Hogyan válasszunk megfelelő ajándékot egy nőnek? A számok szerinti kifestéssel biztosan nem fog hibázni.

Megfelelő ajándékot keres a feleségének, nővérének, barátnőjének, édesanyjának, nagymamájának, egyszerűen az emberiség szebbik fele képviselőjének? Nem biztos, hogy könnyű feladat lesz. Egy nem megfelelő ajándékkal előállni nagyobb gondot okozhat, mintha nem adna semmit. Valami eredetit szeretne, valami kivételeset, valami olyat, ami örömöt okoz, valami, valami, valami olyat, mint a számok szerinti kifestés.


Nem megfelelő ajándékok

Az egyik céges karácsonyi partin minden férfinak éjféli ajándékként egy nagy, vastag könyvet készíttettek "Minden, amit a férfiak a nőkről tudnak" címmel. Körülbelül 450 oldalas volt, és az összes férfi türelmetlenül várta, hogy éjfélkor belenézhessen. Amikor végre befejezték és kinyitották a könyvet, egy pillanatnyi csend után hangos nevetés hallatszott - a könyv teljesen üres volt. 450 fehér oldal.

Igen, a férfiak nem nagyon értik a nőket. Egy nőnek soha nem okoz ilyen problémát a megfelelő ajándék kiválasztása. De a férfiak gyakran csak bizonytalanul tapogatóznak. Egy nem megfelelő ajándék azonban nemhogy nem okoz örömet, de eléggé lehűtheti a hangulatot. Nem lenne meglepő, ha egy nő még meg is sértődne, ha olyasmit kap, amit biztosan nem akar.

Háztartási fogyasztók

Ilyen klasszikus, nem megfelelő ajándékok lehetnek például a háztartási gépek. Vasaló, turmixgép, új és nagyszerű felmosó mop vagy porszívó. Ezek bizonyára hasznos segítők, de mit fog róluk gondolni egy nő? "Én csak takarításra és a férfiakról való gondoskodásra vagyok jó." Az rendben van, hogy praktikus háztartási cikkeket vásárol, de kérjük az urakat: a feleségükkel együtt válasszák ki, és ne akarják ajándékként beállítani azokat.

Praktikus ajándékok

Ön is szeretett volna a karácsonyfa alá kisvasutat gyerekkorában, és helyette gyönyörű zoknikat kapott? Baba helyett feliratos pólót? És a Mikulás elvesztette valahol a légpuskás dobozt, ezért egy könyvvel pótolta, amit a mai napig ki sem nyitott? Ugyanígy érezhet az a nő is, akinek valami praktikusat szeretne adni.

Tehát például egy telefontartó az autóba, egy elektromos takaró, amely melegen tart, egy luxusnaptár bőrborításban, ezek mind biztosan szép dolgok, ennek ellenér talán hasonló reakcióra számíthat, mint egy könnycsepp a gyermek szemében, aki udvariasan megköszöni a szüleinek azt a pár zoknit.

Ajándékok valaki másnak

Vannak bevált ajándékok, például parfüm, ékszerek, közös színházlátogatás vagy vacsora két személyre egy jó étteremben. De figyelem! Itt is óvatosságra van szükség.

A parfüm például nagyon személyes dolog, és nem minden illat jelent telitalálatot. Egy mindig csodaszépre sminkelt, tökéletes frizurás lány valószínűleg nem fog élvezni egy adrenalinban gazdag hétvégi túlélő tanfolyamokkal a vadonban. Hasonlóképpen, egy olyan hölgy, aki nem eszik húst, biztosan nem értékelné a steak house-ban tett látogatást, még akkor sem, ha ott a legdrágább és legfinomabb steak-et kapná.

Ismerje meg a feleségét

A tökéletes ajándékhoz vezető legjobb út ott kezdődik, hogy kit is akar megajándékozni. Tudod, hogy mit szeret és mit nem? Szereti például az ékszereket, de nem hordana olcsó bizsut? Szereti a természetet és a sétákat? Inkább lovagolna vagy csónakázna? Milyen virágokat szeret? Inkább művész vagy sportoló? Említett mostanában valamit, ami boldoggá tenné?

Ezek mind nagyszerű támpontok egy olyan ajándék kiválasztásához, amelynek igazán örülhetne. És nem kell, hogy valami nagy vagy drága legyen. Alapvetően az egész arról szól, hogy az ajándék tudassa vele, hogy Ön gondol rá. Ennyi elég. Még akkor is, ha csak egy közönséges kavicsot ad neki, amelyre egy szívecskét festett.

A számok szerinti kifestés tökéletes ajándék

Van olyan ajándék, aminek minden nő örülne? Tapasztalataink azt mutatják, hogy igen. Vegyen neki egy képet, amelyet saját maga festhet ki a számok alapján. Nem tudja, hogy miről van szó? Ez valójában nagyon egyszerű - ma már bárki saját kezűleg, igazi művészként festhet képet vászonra akrilfestékkel.

A ZUTY számfestő készlettel egy kiváló minőségű, fakeretbe feszített vásznat is kap. Rajta egy előre nyomtatott körvonalakat tartalmazó kép sok számmal. A számok egybeesnek az akrilfesték számozott tégelyeivel, amelyekkel fokozatosan kifesti a képet.

Egy ilyen ajándéknak mindenkinek örül:

  • Kislányok, lányok, nők és nagymamák - nehézségi szinttől függően választhat egy könnyebb festményt gyerekeknek vagy kezdőknek, esetleg egy kicsit nagyobb kihívást jelentő festményt egy felnőtt nőnek.
  • Tapasztalt festők és kezdők - az 5 nehézségi szint lehetővé teszi az alkalmazkodást minden festő képességeihez.
  • Romantikus lelkek, világutazók, rockerek és sportolók - webáruházunkban mindenki megtalálja a megfelelő témát. Elég mindössze jól ismerni a feleségét.

Tekintsen meg néhányat a webáruházunkban kínált több mint 5000 téma közül:

Színes ölelés

Minden nő szeretne romantikus pillanatokat átélni. Akár sportos, praktikus gondolkodású nő, akár igazi tündér, a romantikus ajándékok szinte mindig megfelelőek. Végül is 3 éves kora óta mindenki a hercegéről álmodik.

Csók

Azt hiszem, semmi sem olyan romantikus, mint egy csók. Avagy pontosabban az első csók. Az alapján, hogy a csók milyen érzéseket kelt a nőben, akár a kapcsolat folytatásáról vagy elutasításáról is születhet döntés. Ezt a varázslatos pillanatot számos művész megörökítette, köztük Gustav Klimt is, aki híres festményét egyszerűen Csóknak nevezte el.


Bazsarózsa üvegben

Egy virággal valószínűleg sosem lehet nagyot hibázni. Kevés olyan nő van, aki nem értékeli a virágokat. Ráadásul, ha eltalálja a kedvencét, te nyersz. A bazsarózsa nem tart sokáig, de a romantikus pillanat emléke évtizedekig megmaradhat.


Eiffel-torony és rózsaszín fák

Aki Párizsnál romantikusabb várost keres, annak valószínűleg egy nagyon vastag atlaszra van szüksége. A romantika központja minden bizonnyal a híres Eiffel-torony. Ha pedig még a virágzó fák szezonját is eltalálja, a hatás tökéletes lesz.


Miért érdemes festményt vásárolni ZUTY-tól?

A számok szerinti kifestés manapság annyira népszerű, hogy szinte már a szupermarketek írószerboltjaiban is lehet festményeket vásárolni. Miért érdemes tehát a ZUTY-n, és nem máshol választani? Megpróbáljuk meggyőzni Önt az előnyeinkről.

  • A ZUTY Európa legnagyobb számok szerinti kifestés sablon gyártója. Modern nyomdával rendelkezünk, amelyben előkészítjük és kinyomtatjuk a vásznakat, szakszerűen fakeretbe feszítjük őket, majd Európa-szerte szállítjuk őket.
  • Sok ezer elégedett vásárlóval rendelkezünk. Ügyfeleink dicsérnek minket a weboldalunkon, véleményeket írnak rólunk, de a festményeikről készült fotókat is elküldik nekünk. Gyakori, hogy spontán ajánlanak minket barátaiknak és rokonaiknak, akik mind újra és újra vásárolnak. Nagyon boldoggá tesz minket.
  • A megrendelést 24 órán belül előkészítve át tudjuk adni a fuvarozónak. Ez azt jelenti, hogy miután befejezte a vásárlást a webáruházban, a festményt tartalmazó küldemény körülbelül 2-3 napon belül megérkezik Önhöz. Ha tehát egy last minute ajándékot keres, a ZUTY-val van esélye, hogy elkészítse.
  • Amint 1100 CZK-ért vásárol tőlünk árut, ingyen kapja a szállítást. Ez valóban a legalacsonyabb ingyenes szállítási limit a piacon. Elég hozzá két kisebb képet vagy egyet és néhány kiegészítőt venni.
  • Webáruházunkban a vásárlás, és különösen a fizetés teljesen biztonságos. A kártyás fizetésnél biztonságos protokollokat és biztonsági funkciókat használunk, így nem tároljuk a hitelkártya adatait sehol, és minden kommunikációt titkosítunk. Egyetlen potenciális támadó sem juthat hozzá olvasható adatokhoz.
  • Számunkra a minőség az első. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi beszállító kiválasztására, hogy ügyfeleinknek a legjobb vásznat, a legjobb színeket és tökéletes nyomtatást kínálhassuk, hogy még a legkisebb számok is láthatóak legyenek a legkisebb mezőkben. A bonyolultabb festményeken néha nagyon aprók a számok. Olyankor jól jön a nagyító, amelyet mostantól minden megrendeléshez ajándékba adunk.
  • Vásznaink megvásárlásával azokat a művészeket támogatja, akik munkáit átültetjük vásznainkra. 
  • Saját alkalmazást fejlesztettünk ki vásznak eredeti mintákból történő előállítására. Ennek köszönhetően olyan technológiával rendelkezünk, amellyel az eredeti minőséget a lehető legjobb minőségben tudjuk átvinni a mesterekre, és így a legjobban feldolgozott képeket tudjuk előállítani.
  • Mivel ez a cikk az ajándékokról szól, mindegyiket szépen be kell csomagolni. Ez fontos a nőknek. Minden megrendelést gyönyörű díszdobozban szállítunk. Ne várja tehát, hogy a futár barna kartondobozzal érkezzen. A tőlünk származó vásznat már az ajándékcsomagolásról azonnal felismeri.

  • Kifinomult ügyfélszolgálati rendszer. Ügyfeleink tényleg fontosak a számunkra. Bárki kapcsolatba léphet ügyfélszolgálati vonalunkkal, és bármit megkérdezhet - hogyan kezdje el a festést, milyen témát válasszon, mit tegyen, ha nem boldogul a készletben kapott festékekkel stb.
  • Rendszeres vagy állandó kedvezmények és akciók. Látogasson el rendszeresen weboldalunkra, hogy ne maradjon le sem az akciókról, sem az egyéb promóciókról és jutalmakról. Készek vagyunk jutalmazni a rendszeres vásárlókat, egy-egy kifestett vászonról készült fotóért mennyiségi kedvezményeket, alkalmi akciókat, vásárláshoz mellékelt ajándékokat vagy jutalmat kínálunk. Mindig kedvezményesebben fog tudni vásárolni, mint gondolná.

Nincs mire várni - az ajándékozás lehetősége folyamatosan felbukkan. A feleségének vagy barátnőjének születésnapja vagy névnapja lesz? Közeleg valamilyen közös évforduló? Munkahelyi vagy iskolai sikereket kell megünnepelni? Karácsony lesz? Vagy egyszerűen csak valami eredetivel szeretne kedveskedni egy Önhöz közelálló személynek? Vegyen neki egy érdekes festményt a ZUTY-on, és esetleg fessék ki együtt. Végül is - az időd a legértékesebb ajándék, amit valakinek adhat.